fredag 14 augusti 2015

Bay the way


Nej, jag ska inte ha en brun vas till. Banne mig inte. Inte en brun vas till (och inte det töntiga uttrycket banne mig igen, tack!) alltså. Lite så konfererade jag med mig själv där jag stod och vände på en - brun - vas. Alltså, inget köp.


Sedan åkte vi vidare, från den för tillfället ganska utplockade välgörenhetsbutiken, till välgörenhetsloppisen som just vaknat upp från sin lätta sommardvala och åter slagit upp sina second hand-dörrar på vid gavel. Och vad hittade jag där då? Om inte en helt oemotståndlig vas. Inte brun kanske, men brunaktig. Gyllenbrun. Eller senapsgul?


Visste direkt att jag bara måste ha den oemotståndliga vasen! Och jag visste direkt att den skulle bli extra fin med rosa blommor i. Gärna ljust rosa, som Mårbackapelargoner. Eller som höstanemoner.


Underrubriken här skulle mycket väl ha kunnat vara: "en j-kla massa bilder på en enda vas". Eller: "nu tror jag bestämt att vi struntar i alla fakta och bara njuter av en vacker vas." En vas som blir nästan lika snygg uppochner.


Men bara nästan.

:)
/helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar