fredag 30 maj 2014

Ballonger och annat viktigt


Vad betyder det här? Att det är fredag? Ballongdans på g?


Men snälla nån, vad händer med den här bloggen egentligen? Mannen poserandes för glatta livet i...kalsonger?!?


Nej, med rynkad näsa, nästan ihopskrynklad faktiskt, tog han motvilligt på sig ballongtröjan för ett par snabba "snaps". Sedan drog han den hastigt över huvudet igen, med orden: - Den kändes i alla fall skön. Mjuk och så alltså.

Kommer ni ihåg att jag nämnde att vi var på auktion för ett par dagar sedan och att jag ropade in något som gjorde mig väldigt, väldigt glad? Det var inte den här tröjan (om nu någon trodde det?!), det här var ett av "objekten" i kartongen som stank - stinker! - mögel. Ett gäng oanvända kläder låg i lådan som vi ropade in för 30 kronor. Med originalprislapparna kvar, som visade relativt höga summor. Så kvalitén är säkert skaplig. Plaggen som utstrålade kraftigast 80-talsvibbar har vi redan hunnit lämna in till second handen.

Men, en bra tisha till oss var, plus en tredje stretchig T-shirt - som vi inte riktigt har bestämt vem av oss som passar bäst (sämst?) i än, ett par byxor som kanske inte direkt satt som en andra hud på mannen, men de var okej. Färgen var fin, mörklila. Och en svart, riktigt snygg, ullväst i merinoull som jag hoppas kunna skrota runt här hemma i till hösten. Med händerna djupt nerkörda i fickorna.

Alltså: Tre T-shirts, ett par långbyxor och en lång snygg ullväst, för 30 kronor sammanlagt. Inte så illa va? Nu återstår bara att utrota mögelstanken. Några tips? Är det inte vinäger som man ska använda i sköljvattnet?

:)
/helena

ps Som sagt: Vad händer härinne egentligen? Min seriösa plan var att komma in här och tipsa er om att komma hit i helgen (inte att visa er hur mannen ser ut i kalsonger...). Idag börjar nämligen ett stort antirasistiskt evenemang, Hässlefesten, på Hässleholmen - stadsdelen där vi först bodde när vi flyttade hit till Borås. Panetoz uppträder imorgon, lördag! Och Nour El Refai! Läs mer om det här. Och programmet i sin helhet hittar ni här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar