tisdag 18 mars 2014

Nä, nu blommar...handväskan!

 

"Hon är den typen som kan gå i motvind utan att tappa andan eller något alls, den sorten som hanterar en hotbild som ett sugmärke på sin hals."


Fast att det är en massa andra saker som pockar på min uppmärksamhet just nu, så ville jag ändå ta mig tid att visa er födelsedagspresenten som jag fick av mannen. Världens bästa födelsedagspresent! Second handinköpt på Emmaus! För vad kan passa bättre att ge till en tjej, kvinna, som aldrig använder handväska än en handväska? Inget!

Fast att vissa delar av hemmet, mer än vanligt, går under epitetet "work in progress", så ville jag ta mig tid att visa er blommorna som förförde mig. Fast att en massa andra saker kräver mitt fokus just nu, som att tvålen har hamnat på skrivbordet...

Och att jag förtvivlat försöker hitta planschen som jag vill sätta in i den stora blåa ramen. Fast det kanske är så att jag minns fel? Just den planschen kanske inte finns här hemma längre. Eller låt oss kalla den - affischen - för det är en filmaffisch som jag letar efter. En alldeles speciell sådan. Fast nu hittade jag en annan istället, som nog kan bli lika bra.


 Nä, nu får det vara slut med "teasandet" av den där planschen. För nu måste jag ta tag i...annat.

:)
/helena

ps Citatet ovan kommer från en låttext som mannen skrev häromdagen. Tror inte att det handlar om mig. Tyvärr. Men kanske lite ändå. För jag tror, och hoppas, att den som har en sådan läcker blomstrande handväska i sin ägo, är precis så. Hanterar en hotbild, precis så.

1 kommentar:

  1. Första lajnen går inte heller av för yxor:
    "hon är den typen som aldrig kan klä sig
    snyggare än hon möjligen redan är"
    <3
    mannen

    SvaraRadera