tisdag 22 januari 2013

Hjärtligt trött


Tänkte precis på att jag är alldeles för trött för att ha något vettigt att säga, kan nog inte tillföra någon något egentligen denna trötta kväll. Har inget särskilt på hjärtat alls faktiskt.

Men sedan kom jag att tänka på att det här med att allt alltid måste vara vettigt hela tiden, det är kanske lite överdrivet ändå? Och vad man tillför någon annan har väl sällan med storleken att göra? På orden alltså.

Så, innan jag strax fortsätter med min kväll - en kväll vikt åt tvätt och andra lika stimulerande sysslor - så vill jag bara önska er en god natt. Om jag skulle ta och klämma i med att önska er en bra morgon också? Eller är det kanske att dra trivialiteterna lite för långt? Nä, en bra morgon måste jag bara få önska er också.
 
:)
/helena



ps Jo, det var ju en sak. Ni har väl inte missat att Tv8 har kört igång en ny säsong av det alltid lika småputtriga "Antiques Road Trip"? Ni minns kanske när jag skrev lite lätt lyriskt om det programmet i höstas? Visserligen är det inte riktigt lika roligt nu när de kör kändisspecial - "Celebrity Antiques Road Trip", eftersom det blir lite för mycket kändissnack och lite för lite saksnack, så att säga. Men lite kul, spännande och lärorikt är det ju ändå förstås. Ska nog belöna mig med ett avsnitt innan jag somnar, tror jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar