onsdag 3 oktober 2012

Fatta!


Det här med att vara människa alltså. Leva i nuet och allt det där. Jag brukar vara ganska bra på det. Att inte alltid vara helt frisk lär en en del om det, om inte annat. Jag skulle kunna sagt tvingar en, men hur negativ som helst vill man ju inte va.

Fast att sommaren inte alls tillhör mina favoriter bland mina fyra favoritårstider, så saknar jag den nu. Kanske för att den knappt hann säga hej, innan den försvann?

Det här med att vara människa alltså.


:)
/helena



ps Säcken full med: filmtips, fina saker, viktiga saker, böcker, möten med bokmänniskor, möten med stora små människors tankar och en massa annat tänkvärt. Behjärtansvärt. Ligger här i bloggvassen och lurar. Och så skriver jag om väder och vind. ?! Det här med att vara människa alltså.

2 kommentarer:

  1. Så fint du har fått det här inne! Kan relatera till det du skriver. När man vacklar till lite när det gäller det mest självklara, så blir det lättare på ett sätt att vara här och nu. Dyrköpta läxor. Ser fram emot dina kommande inlägg - när du lurat färdigt :)

    SvaraRadera
  2. Tack, kära W! Jodå, här inne röjer höstkvasten runt. Än har inte förändringens vindar bedarrat riktigt, men jag tror att det börjar likna något.

    När man är så trött på sin egen sidas utseende så att man tänker; - Nu lägger jag ner det här! Då, då är det dags att förnya lite grann. Ljust och fräscht, du vet, :), så att tankarna kan löpa lite lättare mellan raderna. Och bilderna, färgerna, fotona få lite friare spelrum.

    /helena

    SvaraRadera