måndag 22 oktober 2012

Arkimedes, Pythagoras & jag



a svarar jag; Karies. Socker plus socker likamed karies.
 

b svarar jag; Behöver någon verkligen ett par skor till, egentligen? (i alla fall inte i strl. 43 va?)
 

c svarar jag; Visst, jag vet att den kallas för den vita sporten och föralldel, det kan vara rätt kul att titta på den ibland men... ...tjänar inte den där "klicken" i toppen lite väl mycket pengar ändå? Men det kanske inte kan räknas som ett svar?
 

d svarar jag; Kon-stigt? Har jag inte redan svarat karies en gång?
 


Är det någon mer än jag som tycker att måndagar är en svårlöst ekvation? Först har vi allt det där som man borde gjort redan förra veckan. Både det man inte hann, det man inte kom ihåg och framförallt allt det som man inte orkade. Sedan har vi allt det som man borde gjort i helgen. Både det som man inte hade lyckats få klart när fredagseftermiddagen redan började gå över i mysbyxdax och sedan allt det där man borde gjort för att koppla av, som är både kul och energigivande, men som man aldrig riktigt kunde välja. För att man inte riktigt orkade ändå liksom. Eller kanske för att man helt enkelt inte kunde bestämma sig för VAD man skulle göra. Och så blev man kanske inte riktigt så där utvilad som man skulle velat bli, egentligen. Eller som man borde blivit för att orka med en ny vecka. Är det någon mer än jag som tycker att måndagar är en svårlöst ekvation? (Ekar det härinne?)


:)
/helena



ps Men snälla nån, räcker det inte med allt tjat om BMI och Lchf och allt vad det är? Kubikcentimeter?! Jo tack, tackar som frågar. Alldeles lagom stor volym - svarar jag. Fast att det är måndag. Hm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar