söndag 15 juli 2012

Lysande utsikter


Tänkte titta in med ett magnifikt filmtips, så här i det växlande vädret. Men just på grund av vädrets växlingar blev det nyss bestämt att vi ska göra en liten utflykt. Bara en liten. Till en park runt knuten eller så. Kanske får kaffekoppen följa med och kameran. Och de där mögelstinkande antiktidningarna, av lite äldre årgångar, de som på nåder får bo i bilen. P.g.a just doften. Lukten. Stanken!

När vi kommer hem tittar vi nog in till Dickens och Pip en sväng. Och det sista, allra sista?, avsnittet av barnmorskorna. Åh, vad jag kommer att sakna dem. En så tänkvärd, välgjord, brittisk (såklart!) serie.

Särskilt Chummy kommer jag att sakna. Och hennes varierande bestörta uttrop. Av typen; - Gosh! Som vi har skrattat åt de där uttrycken! För att i någon av de följande, allvarligare scenförändringarna, fått sätta hela skrattsalvan i halsen igen.

Filmtipset får vi ta en annan regnig dag. För det är inte ett tips man bör hasta över. Det handlar trots allt om en av de bästa filmiska upplevelser som jag har haft på länge. Kanske t o m mycket länge.


En annan dag mina vänner. Nu en snabb utflykt, mellan skurarna.

:)
/helena



ps Ser ni vad som finns där borta på "Bron"?
Förlagan till vykortet har självaste Carl Larsson gjort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar