onsdag 4 juli 2012

Happy Birthday


Det var nog bara det. Och att jag aldrig kan låta bli att tänka på den där läskiga filmen, just idag. Born on the Fourth of July. Det är inte många bra filmer som jag inte kan tänka mig att se om igen, men den här var för hemskt. Har ett starkt minne av att jag satt med ett konstant illamående i maggropen, hela filmen igenom. Magstarkt.

Förresten såg jag en annan film alldeles nyss som jag inte kan tänka mig att se om. Det beror å andra sidan på något helt annat; att den var dålig. Trist. Inte speciellt rolig alls. Jo, en scen skrattade jag faktiskt gott åt, jag säger bara 18 lager kläder... Om ni nu ändå skulle välja att se den. För Ryan Goslings vältrimmade mages skull. Magstarkt, på ett helt annat sätt.

En av mina kvinnliga favoriter är faktiskt också med, Julianne Moore. Hon gjorde som vanligt ett bra jobb, eller så bra hon kunde under dessa filmiska omständigheter.
Crazy, Stupid, Love. Se den ... inte.


vi hörs.
:)
/helena



ps Bilden ovan hittade jag på auktion för ett par år sedan, för den berömda spottstyvern. Det är en litografi, vet tyvärr inte vem som är konstnären, Ulf någonting ser det ut som på signaturen, där i högerhörnet. På auktionen igår hittade jag ett par små bilder igen. Helt andra bilder. En av dem av misstag, den låg under en hög med kasettband!?! Inspelningsbara C90:s. Trodde inte att det fanns någon som använde sådana band längre. Det gör det. En. Mannen.

3 kommentarer:

  1. Julianne Moore, både vacker och begåvad. :-) Men tack för varningen!

    SvaraRadera
  2. Och råkar det vara så att du fyller år den fjärde juli också så får jag givetvis gratulera i efterskott!

    SvaraRadera
  3. Smultron: Hallå där, sötaste av Smultron, i pluralis! :)

    Timmarna, The Forgotten, En enda man, Far from heaven, Magnolia, The kids are all right ... Det är ett imponerade CV hon har , den goda miss Moore!

    Och nähäedå, jag fyller i mars, precis som du, har jag bestämt för mig? Den där månaden som kommer en sisådär nio månder efter den föregående semestern... Mycket Life on Mars, så att säga. ;)

    /helena

    SvaraRadera