tisdag 3 juli 2012

Ängeln i vardagsrummet


Det är inte ett program som jag skulle längta till. Gå hela veckan och längta, trängta, vänta och tänka - Åh, på tisdag får jag bara inte missa... På tisdag är det dags! Så skulle jag nog inte tänka.


Men om det skulle hända sig som så att jag vaknade en natt och tryckte på fel, eller rätt?, knapp på en maskin som förmedlar bilder och ljud och fick syn på en ängel, En livs levande ängel, då kan det hända att jag inte knäpper av på ett tag.


Kanske skulle jag bli som förstenad, liksom trollbunden av denna unga ängel och hennes röst. Så begåvad. Så uttrycksfull. Så säregen och speciell är denna sångerska. Fullfjädrad artist. La, la, la, Laleh sjunger det inombords. La, la, la, Laleh. Långt efter att jag tryckt på knappen igen.


 :)
/helena



ps Kanske tittar jag ikväll ändå, om jag tappar kontrollen, slinter med fingret. Om jag nu inte har något bättre för mig, som att åka på auktion. För på auktion kan man t.ex. hitta en hel hög med CD:s nästan gratis. Kanske kan man få så många som 30 stycken för tjugo kronor? Jo, så är det. En salig blandning för 20 kronor! Några ska någon annan få, för Enya har vi redan. Några skivor kanske ska loppas bort. En del stannar här hemma. Mozart får snällt stanna hemma. Some die young.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar