måndag 12 mars 2012

Måndagsquiz


Jag tänkte att vi kunde börja veckan med en liten frågetävling, eller egentligen ingen tävling, för ni vinner inget. Mer än äran i att vara en god iakttagare. En proffsig observatör. Jo, jag tänkte mig det som en 'Finn fem fel'-variant. Fast i stället för att finna fem fel så ska ni försöka hitta ett rätt. Kul va'? Och inte alls kryptiskt...

Jag fick nämligen en så fin present häromdagen och undrar om ni kan se vad som är nytt (så klart är det inte nytt-nytt, men det återkommer vi till senare) på fotot. Vad har tillkommit i vårat vardagsrum sedan sist? Det är inte de där blåa kartongerna eller deras innehåll, så mycket kan jag avslöja.


Svårt? Okej då - här kommer lite mer hjälp. På den här bilden kommer vi lite närmare. Eller närmre och närmre - det är det kanske inte, men i bokhyllan finns den i alla fall inte. Så det börjar brännas lite grann, men jag säger inte om det är fågel eller fisk. Kanske är det mittimellan?


Nä, det är inte en frukt och inte heller en kamouflageekorre inom guldram. (Jodå, som självutnämnd försteihopskrivare får man ha två vokaler i rad:)


Fortfarande inte klurat ut det? Hm.




vi hörs.
:)
/helena




ps Jag tycker alltid att det ser så tomt ut i soffan nuförtiden... Det är något som fattas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar