fredag 9 mars 2012

En tuff brud att slicka? på


Jag fick ett så fint brev igår, ett riktigt brev med frimärke på ...

"Idén med de svenska folkparkerna var att ge den framväxande arbetarrörelsen en arena för politiska möten, men också bra alternativ till nöjen och rekreation för vanligt folk. Efter hand övervägde nöjesaspekten och de idag klassiska dansbanorna blev vanliga. Flertalet stora artister har uppträtt i folkparkerna, och en av de mest älskade är Barbro Svensson, Lill-Babs."
/ur Bulletin nummer 1 2012, frimärksnyheter



... Och inte för att verka otacksam, men jag blev väldigt glad för just frimärket - också. Tack och bock och, gammeldags som jag är, så niger jag nog lite också. Lite extra djupt för Lill-Babs skull.


Annars vill jag mest önska er en fin start på helgen! Och om ni får någon tid över, hm, så gå gärna in och läs lite mer om Lill-Babs, folkparkerna, frimärkena, raggare!? och Tage Danielsson här i senaste numret av Bulletin. Självklart finns det en massa annat matnyttigt att läsa och nörda in sig i, antingen man är filatelist - javisst! eller inte.

:)
/helena




ps Ska nog gå in och köpa mig ett häfte Lill-Babsar (eller heter det Lill-Babsor?) och nej, slicka på henne behöver man inte göra. Lite synd, kan jag tycka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar