onsdag 11 januari 2012

Tillfälligt avbrott


Den lilla Fragancia:n...


...lyfter på det stora locket...


...till TV-utbudet!


Har aldrig riktigt förstått mig på dem som lite surmulet, nästan tvärsäkert konstaterar;
-Det finns inget att se på TV! ?? -Absolut ingenting!! Vad är det för fel på dem? Synfel? Jag tycker att alla tablåerna dignar över av matnyttiga, intressanta, spännande, livsnödvändiga, nåja, program. Och det har jag nog egentligen alltid tyckt - om man bortser från den där dokusåpatäta tiden i mitten av nittiotalet. Baren, Villa Medusa, Big Brother och allt vad de hette. Hm, det hände väl att jag satt av lite tid framför någon av dem - man var ju ung på den tiden... I alla fall, nuförtiden känns det som att det finns mer tv-godis än någonsin att ta del av. Något för alla smaker. Ja, nästan i alla fall.

Ta bara den imponerande programuppställning som står i givakt på riktig-tv (mannen & jag kallar SVT 1 och 2 så) just nu. Under helgerna har det varit ett riktigt sjå att hinna med. Vi har inte ens hunnit se klart på Kronjuvelerna än. Puh. Vi har nästan hela sista avsnittet kvar.

Vissa serier kan jag bara inte låta bli att se, för att de är så bra! Som den här. Andra serier borde jag kanske låta bli att se, för att de egentligen inte är speciellt bra alls. Som den här. Mannen såg ett avsnitt - sen var han "nöjd", men jag vill veta hur det går. Ändå. Fast jag inte har tid.

Och den här som började (och slutade) häromdagen, måste jag hitta ett litet titthål till. Intressant historia och livsöde!

Sedan kunde jag inte låta bli att trycka på REC-knappen när den här filmen dök upp i rutan. Variation förnöjer och förhöjer? Jomenvisst.

Ibland längtar jag tillbaka till den där perioden på nittiotalet när vi bestämde oss för att vara utan "den fyrkantiga möbeln", för tänk vad många promenader vi tog, in till sta'n, för att gå på bio... men å andra sidan fanns det minst fem olika biografer i vårt lilla centrum på den tiden. Idag finns det en riktig... såattee...


vi hörs -  om vi kan hitta ett gemensamt bloggvattenhål i tablån?
;)
/helena



ps Höll nästan på att glömma den här! Med superskådisar i både manlig och kvinnlig huvudroll. Del 7 ikväll, av 12 eller 13 eller nå't sån't.. Tur att det finns PLAY.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar