söndag 15 januari 2012

liten i orden



Det är den första dagen på det nya året som jag längtar bort. Sådana dagar kommer alltid, ibland ofta ibland väldigt sällan. Sitter och tänker på hur det vore att bara få ta sitt pick och pack och sticka någonannanstans. Vartsomhelststans. Långtbortistanstans.

Men jag sitter kvar. Bläddrar lite förstrött, tittar på bilder. Funderar på hur det vore att vara någonannan. Kanske i en annan tid? Inga svar bara frågor.

Läser många inspirerande bloggar! (är för osammanhängande och ostrukturerad idag för att länka till någon speciell, men mera välplanerade surfrundor kommer och då blir det länkdags till max!)

En blå film ligger på vänt. Kanske ska jag låta det blåa ögat ta en tur dit?

Så idag sitter jag bara här - med de mentala gåbortskorna, tänkarkepsen och kommer nog inte så mycket längre än så här...


men vi hörs.
:)
/helena

UPPDATERING:

Klockan är nu strax innan nio på kvällen, mannen har åkt till ICA för att jaga & samla hem lite födoämnen... och jag måste gå ut i köket för att umgås med min vän diskborsten ett tag... Men innan dess vill jag tala om att vi såg "den blåa filmen" (se länk i texten ovan). Den var helt okej. Fint foto. Mannen kommenterade något om nya bildvinklar och jag tänkte för mig själv att den där Ryan Gosling är allt ganska easy-on-the-eyes... Men det är inte direkt en uppmuntrande film, bara så ni vet.

Och så kom jag på ett par saker som jag tycker att ni ska läsa: Tänkvärda ord av en ung man! Och tänkvärda ord av en gammal, gammal man!

ps Läs gärna om konstnären L.A. RING här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar