söndag 14 augusti 2011

Här sitter jag med solsken i blick


Har ni tänkt på att en bild oftast är som vackrast när något är lite "off". Damm
som syns lite extra i solens glans eller en blomma som i närbild visar sig ha ett stråk av vissenhet. Jag tycker det är fint, det där som inte är helt perfekt. Precis som de allra charmigaste människorna ofta har a little something-something. Lite för stora öron, som sticker ut genom det glansiga håret. Eller ett födelsemärke, på en väl synlig plats. Eller ett leénde som avslöjar en skev framtand.

Kom bara att tänka på det när jag sitter här och redigerar bilder. Massvis med bilder!! Det är kul, men tar lite tid. Så jag kunde inte bärga mig, utan tittar in för att tala om att jag lever. ;)

Så här en mycket mulen söndagskväll känns det bra att titta på alla ljusa bilder. Det är något speciellt med solstänkta fotografier, särskilt nu när årstiden drar oss längre bort från själva källan.


Nu är det bäst att jag fortsätter mitt bildjobb, så att jag blir klar någon gång. Från köket känner jag ljuva dofter! Mannen både bakar och lagar mat idag!! Bortskämd är jag. Fotona ovan är förresten från två olika inlägg, som kommer in på en blogg nära er, snart. Ledtrådar: Det blir något för både fot och gom. Vad mer kan man behöva?



vi hörs.
:)
/helena



ps Men det kommer kanske ett helt annat inlägg innan dess. Vem vet? Inte jag. Kul att kunna överraska. Särskilt sig själv.

3 kommentarer:

  1. Helga har vært full av solskinn her også, slik at jeg måtte synge på svensk, til og med. Til min mann. Du finner ut hvilken, hvis du leser dagens blogginnlegg :))

    SvaraRadera
  2. Lise: Håll ut! Jag kommer in till dig snart, snart. Ska bara hitta lite fler timmar på dygnet först... ;)

    /helena

    SvaraRadera