måndag 11 juli 2011

Kunde inte sagt det bättre själv...


"Att leva är så häpnadsväckande att det
lämnar mycket litet utrymme för andra
sysselsättningar"
/Emily Dickinson



Hur kunde Emily D redan på sin tid veta att det skulle vara så svårt att hitta tid för bloggandet? Hm.
Jag har flera bildrika inlägg på g, men vad hjälper det när vardagssysslorna håller ett stadigt grepp i tillvaron? Idag höll tvättmaskinen mig gisslan - igen! Man tycker att den borde bli mätt någon gång...


så hörs vi så fort jag likt Houdini lyckats bryta mig loss ifrån hushållsbestyr och andra trivialiteter, som hindrar mig från att umgås med Mr Lap Top, och er, lite oftare och längre.
:)
/helena




ps "När ni störtar statyer så spara socklarna.
      De kan användas på nytt" /Stanislaw Jerzy Lec

Ja, jag har hittat en gammal citatbok i bokhyllan. Den är tryckt i DDR, 1989. Förklarar kanske ovanstående citat?! Min favorit, "eternellkvinnan" Crokus av Tore Strindberg 1959, känner ni säkert igen vid det här laget, förhoppningsvis ska hon få ha sin sockel ifred -
ett tag till.

2 kommentarer:

  1. Ja sådär är det sannerligen! Jag hinner aldrig det jag vill, hoppas jag ska hinna. När jag sätter mig vid datorn är det alltid någonting annat eller någon annan som drar. Suck. Får väl vara glad för den lilla tid jag får helt enkelt... :)

    Soligt är det i alla fall!

    SvaraRadera
  2. Jenny: Konstig prick, den där tiden... Han (för det måste väl vara en han?!) verkar alltid vara på väg någonstans, någonannanstans, oftast i helt motsatt riktning mot vart man själv vill gå... Gäckande, hade jag nog kallat den - tiden - om jag nu hade använt så fina ord alltså. Nu gör jag ju inte det. ;);)

    Tur att solen tar sig tid att lysa lite på oss!
    :)
    /helena

    SvaraRadera