torsdag 23 juni 2011

En liten midsommarskål!


Nu har den kommit ut ur garderoben! Den lilla fina midsommarskålen. Nu ska jag bara fylla den med något lämpligt. Kanske ett par små grässtrån. Eller ett par saftiga gubbar. Vi får se. Den är ju så fin som den är, med paren som håller så tätt om varandra, i en folklig dans. Schottis? Eller är det kanske en polka. En Polska? På svenska? Hambo? Mambo? Sambo? :)

Kjell Engman heter formgivaren bakom Rhapsody. Ni schlagerfantaster där ute har säkert koll på att det är samme Engman som har gjort den läckra glasmikrofonen som man får äran att ta hem när man vinner stora finalen i Eurovision song contest.

Kommer ni ihåg att jag fick skålen redan i december, i namnsdagspresent? 20 kronor har jag för mig att den kostade. På auktion. I original - blå/gul-kartong - och allt! Och här skrev jag lite om pressat glas. Pressglas. Om ni är lässugna.

Nu måste jag snart publicera, om det ska bli något torsdagsinlägg... Och det ska det väl, för evigakvinnor-bloggen tar inte ledigt i helgen, om inte kroppen säger ifrån alltså. Jag har allt ett par midsommarinspirerade inlägg i min rockärm. En del bilder är på väg ut ur kameran och in i en blogg nära er! Så om ni hinner, har lust och orkar så syns vi, alldeles strax, bara bakom dygnshörnet.

Har förresten ingen aning om vart den här dagen tog vägen? Plötsligt var den bara borta. Var tvungen att göra ett ärende på sta'n, efter det gjorde vi ett mycket roligare ärende. Mer om det en annan dag, men jag kan väl säga som så här: att mycket släpades hem, för ingenting. Hm. Där fick ni allt lite tankestyrketräning, nästan lika tunga tankar att bära, som det mina armar var fulla av, på vägen från bilen... Nä, nu säger jag inte mer - idag!

Hoppas att eran midsommar får en bra början,
så hörs vi snart, snart.
:)
/helena


ps Om vädret är blir så där typiskt midsommarsvenskt och ni inte har något annat för er än att surfa på de halsbrytande höga, elektroniska, vågorna, så kan jag rekommendera en glasvåg här, förlåt jag menar glaslänk här-klick, kika runt på Kosta Bodas alla roliga produkter. Klassiska o. lite nyare. Make up-style eller monkey-style. Lite högre prislappar här än på min lilla skål, men Windows-shopping ;), behöver ju inte kosta så mycket. Bara lite ström.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar