lördag 28 maj 2011

Har Bodil på fötterna


Brr, det är kallt. Det drar om fötterna. Jag tror jag stannar inne och läser.

Har precis börjat på en ny bok. En bok med blommor i. Älskar ju Bodil, men det är inte hon som har skrivit boken som jag läser nu. Det är en annan kvinna och en helt annan historia. Berättar mer om det en annan dag. Nu drar jag strax vidare, intar läsposition.
Vi ses.

Om du också fryser, om, t ex,  fötterna, så hittar du den rosa, värmande läsningen HÄR!


Så hörs vi sen, när vi värmt oss lite.
:)
/helena


ps. Ett stort PS på Gotland, kan det vara något? 

3 kommentarer:

  1. Tack för dina härliga tips. Det tas tacksamt emot här. Jag är dålig på att hålla mig uppdaterad på bok-himlen nu när jag är småbarnsförälder. Tänker att den tiden kommer tillbaka så småningom...

    Mys-lördag!

    / Jenny

    SvaraRadera
  2. Hej Helena!
    Näe, vi var inte på den auktionen då när ni var där, typiskt! Hade ju varit spännande att ses i irl:) Nästa auktion i Rävlanda blir inte förrän 30 juni, ska försöka åka dit då..

    Ja,visst är det kallt, jag fryser oxå om fötterna, speciellt när vi låter ytterdörren stå öppen för att Gösta och Elvira ska kunna gå in och ut när de vill..hoppas sommarvärmen kommer snart!

    Kraam Jenny/Hemma på Kråkered

    SvaraRadera
  3. Måste börja med att säga att: Tänk att det finns så många härliga Jennys, där ute OCH här inne!!! ;)

    Jenny (på prärien): Det ÄR svårt att hitta tid för läsning! Och ro. Tycker jag också, fast att jag inte har några barn, som stör ;). Så jag förstår dig precis. Det är ju så mycket som man vill hinna med. Att läsa alla sköna bloggar t e x... Men har du inte slukat allt av Bodil M så har du verkligen en del högtidsstunder i läsfåtöljen att se framemot. Hon skriver så lättsamt. Även på sin blogg! ;)

    Jenny (på Kråkered): Jaså, du har också problem med blogger, ser att du måste kommentera anonymt, hoppas att de löser det här krånglet snart!
    I alla fall kul med "ett livstecken" ifrån dig! Vilka lyxlirare de är, det uppnosiga kattparet G & E, ut och in som de vill minsann. Nä, det är så klart så det ska vara. Sedan några år är våran gamla tant "inbunden", pga ålderskrämpor och pga att katterna i området slåss så mycket. När hon var yngre var hon ute och jagade nyvakna insekter vid den här tiden på året.

    Då får vi se om vi ses, irl, den 30:e då... ;)

    /helena

    SvaraRadera