lördag 9 april 2011

Håll tummarna!


Har lite ont i ryggen och lite ont i tummarna, men inte så ont att jag inte kan och vill kika in för att önska er en fortsatt bra & trevlig helg! Förkylningen har i alla fall inte blivit värre. Det tackar vi för! Kanske är det tummarnas förtjänst? Ska räta på ryggen nu och låta tummarna vila lite.

Är inte alltid så förtjust i alla dessa färdigskrivna sanningar som florerar där ute, men denna kunde jag inte riktigt värja mig emot... Mitt i myllret, mitt i kreativiteten, i början på det vuxna livet, står de där bokstäverna och bildar eftertänksamheter. Fångade av mannen, i håltimman, hos ungdomarna, mitt emellan allvaret och det lättsamma.

Ni får strofen i hemläxa, fast att det är lördag. I alla fall om ni tillhör den kategorin som tycker att det alltid finns så mycket annat att göra - först. Funderar själv på om jag ska gå iväg och umgås lite med tvättmaskinen - först. Hoppas att det finns lite tid kvar, till att skratta - sen.


Så hörs vi - senare.
:)
/helena


ps För mig betyder ps ofta lite annat, särskilt nu, när det är mindre än en vecka tills det börjar... Borås Open, alltså. Läs gärna lite här också -först. Ni är förstås välkomna, om ni kan och vill!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar